Sexpartner sex telefon

Se hvilke sex-fejl mænd og kvinder oftest begår og få råd til, både generelt, men også i forhold til den specifikke sexpartner, man har, for der. En gennemsnitlige dansk mand eller kvinde har haft sex med over I gennemsnit har en dansker 9,3 sexpartnere på et liv, et tal der i øvrigt er. Se her, hvor mange sexpartnere vi har haft i snit - og find ud af,hvorfor vi alligevel dyrker mindre og mindre sex. Hvor mange sexpartnere? Video: Kærestepar fortæller hinanden hvor mange sex-partnere de har haft LÆS OGSÅ: Sex-blog: Styr på stillingerne .. Egmont publishing A/S; Strødamvej 46; Kobenhavn O; TLF: 39 45

Der har været en del debat på det sidste om man kan have for mange sexpartnere. Især Venstre-politikeren Anahita Malakians har sagt, at hun. I et nyt studie har forskere undersøgt, hvordan højde og vægt hænger sammen med antallet af sexpartnere hos både mænd og kvinder.

Se hvilke sex-fejl mænd og kvinder oftest begår og få råd til, både generelt, men også i forhold til den specifikke sexpartner, man har, for der.

Kan man have for mange sexpartnere? - Katrine Berling

I et nyt studie har forskere undersøgt, hvordan højde og vægt hænger sammen med antallet af sexpartnere hos både mænd og kvinder.

Der har været en del debat på det sidste om man kan have for mange sexpartnere. Især Venstre-politikeren Anahita Malakians har sagt, at hun. Findes der et 'magisk tal' for, hvor mange sexpartnere man ideelt set bør have gennem et liv?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail