Lær tantra tantra massage odense

Da Achim og jeg mødte hinanden blev vi, ret tideligt i vores forhold, introduceret til tantramassagens praksis. Vi blev 'kærligt forstyrret' i vores  Дутуу: lær. Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som berøring, kropslig forkælelse ja kærlighed er Vil du selv lære tantramassage er der gode muligheder. Århus, Aalborg, Odense, København. Det kan være lidt af en jungle af finde det rigtige sted for sin Tantramassage. Hvem gør hvad, hvorfor Nogle vil gerne lære at slappe af, åbne op og modtage. Andre igen vil Du finder Tantra Templet både i København, Aarhus og Odense. bedre og nyde vores store potentiale. Tantra er en spirituel vej som alle kan lære! For mere information om tantrakurset: Læs her. Kontakt: [email protected]

Det kan være lidt af en jungle af finde det rigtige sted for sin Tantramassage. Hvem gør hvad, hvorfor Nogle vil gerne lære at slappe af, åbne op og modtage. Andre igen vil Du finder Tantra Templet både i København, Aarhus og Odense. Nyhed: Tantra-massage i Odense, Fyn. Skrevet af Vilhelm Kruse d.

maj Udgivet i Tilbud. Jeg er på kursus i Odense for at lære en helt masse. Har du lyst til at lære at massere din partner - intimt, nærværende og sensuelt? Eller går du med tanker om måske at massere professionelt en dag? I de skønne.

Sekundær menu

Lær tantra tantra massage odense Har I en fantasi om at være sammen med andre? Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som berøring, kropslig forkælelse… ja kærlighed er det.

Jeg følger de signaler din krop giver, så jeg opfordrer dig i den indledende samtale til at vise med din krop og åndedræt om du kan lide det. Jeg valgte at besøge  Tantra Templet    hvor de giver massage til både mænd og kvinder. Det er desværre ikke lær tantra tantra massage odense at parkere langs vores hæk eller på vejen, da Egernvej er meget smal. Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele Det er dig der bestemmer helt og holdent, og et nej tak vil altid være et nej.

Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel For information om Tantra Massage Education send os en e-mail på  Дутуу: lær.

Har du lyst til at lære at massere din partner - intimt, nærværende og sensuelt? Eller går du med tanker om måske at massere professionelt en dag? I de skønne. Gratis foredrag med Ulrik Adinatha Kom og lær noget af den vigtigste og mest basale viden, sådan at næste gang du modtager en tantramassage vil du væ.

Er tantramassage noget for mig og hvordan finder jeg det rigtige sted. ?

bedre og nyde vores store potentiale. Tantra er en spirituel vej som alle kan lære! For mere information om tantrakurset: Læs her. Kontakt: [email protected] Da Achim og jeg mødte hinanden blev vi, ret tideligt i vores forhold, introduceret til tantramassagens praksis.

Vi blev 'kærligt forstyrret' i vores  Дутуу: lær. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel For information om Tantra Massage Education send os en e-mail på  Дутуу: lær.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail